Laboratorij za modeliranje, simulacijo in vodenje (LMSV)
Laboratorij za avtonomne mobilne sisteme (LAMS)
http://msc.fe.uni-lj.si
Slovensko društvo za simulacijo in modeliranje (SLOSIM)
http://msc.fe.uni-lj.si/SLOSIM

Izjava o varovanju zasebnosti

Piškotki

Piškotki, ki jih namestimo v vašem brskalniku, nam omogočajo, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Lahko se sicer odločite, da uporabe piškotkov ne boste dovolili. V tem primeru spletno mesto v vašem brskalniku ne bo naložilo nobenega trajnega piškotka razen piškotkov, ki vam omogočajo dostop do zaščitenih sklopov strani. S tem pa vam ne bomo mogli zagotoviti, da boste lahko spletno mesto uporabljali v celoti.

V tabeli spodaj so opisani piškotki, ki jih uporablja to spletno mesto.

Piškotek Ime Namen
Sejni piškotek ASPSESSIONIDCAASBSBR Ta piškotek služi za shranjevanje posamezne seje za avtentikacijo na straneh, ki imajo zaščitene sklope.
Nastavitev piškotkov cookieOpt Edini namen tega piškotka je hranjenje uporabnikove nastavitve glede politike ravnanja s piškotki. Če uporabnik dovoli uporabo piškotkov, zavzame ta piškotek vrednost 10. Če uporabnik ne želi shranjevanja nujno potrebnih piškotkov za pravilno delovanje spletne strani, se vrednost postavi na 1. Če uporabnik zapre obvestilo o rabi piškotkov, zavzame piškotek vrednost 0.
Google Analytics __utma
__utmb
__utmc
__utmz
Ti piškotki se uporabljajo za anonimno zbiranje podatkov o obisku te spletne strani (število obiskov, prvi in zadnji obisk, trajanje obiska, način in lokacija dostopa itd.). Več o teh piškotkih. Za izklop sledenja preko storitve Google Analytics na vseh spletnih mestih obiščite http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Večina spletnih brskalnikov omogoča nadzor nad piškotki preko nastavitev brskalnika. Za več informacij obiščite http://www.allaboutcookies.org.